Tips Kuruskan Badan Dengan Berkesan

Berbicara mengenai kuruskan badan, tentu sekali mereka sering mencari tips kuruskan badan dengan berkesan. Untuk kuruskan badan dengan berkesan, mereka yang menghadapi masalah berat badan berlebihan memerlukan tips kuruskan badan untuk mereka amalkan seharian. Oleh yang demikian, disini saya kongsikan beberapa tips kuruskan badan dengan berkesan yang boleh diamalkan.

Untuk kuruskan badan antara benda asas yang harus di amalkan adalah seperti yang berikut

Mengurangkan pengambilan karbohidrat.

Mengurangkan pengambilan karbohidrat ini amat menyumbang kepada proses kuruskan badan seseorang itu bergerak dengan cantik. Karbohidrat masih boleh diambil, namun jumlahnya haruslah dikurangkan berbanding dengan jumlah terdahulu. Kurangkan jumlah pengambilan karbohidrat dalam menu makanan kita setiap kali ingin makan akan memberikan impak penurunan berat badan seseorang dalam tempoh masa yang panjang. Ini antara cara kuruskan badan yang terbaik yang boleh diamalkan.

petua kuruskan badan berkesan

Lebihkan minum air

Dengan minum air yang banyak juga membantu anda untuk menguruskan badan secara semulajadi. Dengan mengamalkan minum air putih yang banyak mampu menghadkan pengambilan jumlah makanan ketika makan. Dengan yang demikian ianya akan membantu anda untuk kuruskan badan dengan berkesan.

Kurangkan pengambilan gula

Gula menyumbang kepada penambahan badan seseorang. Badan menjadi lemah, dan sistem badan kurang berfungsi dengan baik dalam keadaan kadar gula yang tinggi. Dengan mengurangkan pengambilan gula mampu memberikan hasil untuk kuruskan badan dengan baik dan berkesan.

Lebihkan pengambilan makanan yang bersifat alkali

Dengan memilih pemakanan yang bersifat alkali dan tidak berasid sangat membantu badan untuk memecahkan dan mencerna lemak dalam tubuh badan dengan cepat dan berkesan. Seterusnya jenis makanan sebegini juga dapat menghalang dari terbentuknya lemak-lemak badan yang baru. Contoh beberapa makanan yang bersifat alkali seperti susu kambing, brokoli, putih telur dan kacang almond. Dengan mengamalkan pemakanan yang sebegini pastinya usaha anda untuk kuruskan badan mampu dicapai dengan mudah dan berkesan.

petua pemakanan untuk kuruskan badan

Berikut tadi dikongsikan beberapa petua mudah untuk kita amalkan bagi mencapai matlamat kuruskan badan. Namun harus diingatkan bahawa untuk kuruskan badan ini biarlah secara semulajadi dan perlahan-lahan. Jangan terlalu mengharapkan untuk mencapai matlamat dengan terlalu pantas. Bimbang anda akan tertekan juga akan memudaratkan kesihatan tubuh kita.

Disini saya kongsikan krim kuruskan badan yang sangat baik dan berkesan untuk membakar lemak tubuh kita. Hanya perlu sapu sahaja 2 kali sehari ditempat yang bermasalah untuk hasil yang terbaik. Selamat mencuba!

guna krim kuruskan badan yang terbaik

KLIK SINI SEKARANG JUGA

Semoga anda mampu kuruskan badan anda dengan selamat.

 

 

Krim Bakar Lemak Untuk Kuruskan Badan

ANDA ADA MASALAH GEMUK & BOROI ?

RASA MACAM ADA SPARE TAYAR DI PERUT ?

PEHA MACAM DRUMSTICK ?

LENGAN BESAR & LEMBIK ?

FAKTA ORANG GEMUK DI MALAYSIA

orang-gemuk-memerlukan-krim-bakar-lemak-yang-terbaik-untuk-kuruskan-badan

masalah-kegemukan-yang-berlaku-di-malaysia

FAKTA-FAKTA BERIKUT MENAKUTKAN KITA KAN?

JANGAN BIMBANG
TERUSKAN BACA SOLUSINYA DIBAWAH INI

Mahu tak saya share dengan ANDA produk krim bakar lemak terbaik untuk ANDA kuruskan badan dengan PANTAS & BERKESAN ?

CARA MUDAH UNTUK KURUS DENGAN CEPAT KHAS UNTUK ANDA

Rahsia Mudah Untuk Kuruskan Badan Dengan Hanya Sapu 2 Kali Sehari Sahaja !

S Body Cream (SBC) atau merupakan krim kuruskan badan yang sangat berkesan kepada ANDA lelaki dan wanita untuk menurunkan berat badan telah dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit. Ianya merupakan krim kuruskan badan yang terbaik dalam pasaran di Malaysia hari ini.

S Body Cream bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (six pax pada perut bagi pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark. Ianya juga mampu menghilangkan parut lemak lama yang ada ditubuh ANDA. Krim kuruskan badan ini merupakan krim yang sangat berkesan dan mudah untuk digunakan sesiapa sahaja. Dengan menggunakannya secara konsisten setiap hari pastinya akan menurunkan berat badan anda secara semulajadi.

S Body Cream terbaik untuk mereka yang ingin kurus selepas bersalin. Rata-rata mereka yang dalam tempoh berpantang mampu untuk kurus selepas bersalin dengan berkesan menggunakan S Body Cream ini. Ianya sangat baik untuk ANDA boleh kurus dengan cepat dan selamat.

losyen kuruskan badan membantu membakar lemak badan dan mempercepatkan melangsingkan badan

S Body Cream – Krim Kuruskan & Langsingkan Badan Yang Terbaik. Membantu Membakar Lemak Badan Dengan Cepat & Berkesan

JOM JADI KURUS DENGAN KRIM KURUSKAN BADAN YANG HEBAT INI DALAM MASA 10 HARI & KEJUTKAN JIRAN DAN RAKAN-RAKAN ANDA DENGAN BADAN BARU YANG ANDA MILIKI

Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik. Kepada mereka yang berpantang, S Body Cream ini terbaik mereka yang ingin kurus selepas bersalin untuk selesaikan masalah selulit, stretch mark, tona kulit dan masalah lemak badan berlebihan. S Body Cream membantu ANDA untuk kurus dengan cepat, selamat dan berkesan.

krim kuruskan badan terbaik losyen kuruskan badan yang dipercayai untuk membakar lemak tubuh untuk melangsingkan badan

BAGAIMANA S BODY CREAM MEMBANTU ANDA BAKAR LEMAK & LANGSINGKAN BADAN

S Body Cream Diakui Ramai Pengguna Sebagai Krim Kuruskan Badan Yang Terbaik! Ramai Pengguna Menjadikan Ianya Teman Harian Sebagai Losyen Kuruskan Badan Mereka!

MEMBAKAR LEMAK DENGAN BERKESAN 

Dengan S Body Cream ini, proses pembakaran lemak akan berlaku dalam masa 24 jam selepas krim ini disapu kepada kulit anda. Anda hanya perlu sapu krim ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan krim. Ia amat sesuai untuk wanita yang lepas bersalin dalam membantu pelangsingan tubuh yang pantas dan juga parut selepas bersalin.

Bayangkan ANDA boleh kurus dengan cara yang mudah dan berkesan. Hanya sapukan dibahagian tubuh dan biarkannya bekerja 24 jam sehari, tanpa ANDA perlu berpenat sambil ANDA menonton TV rancangan kegemaran ANDA. Sedar-sedar tubuh badan ANDA kian susut hari ke hari.. Best kan??

S Body Cream sangat terbaik untuk membantu ANDA kurus dengan cepat!

MENGHAPUSKAN SELULIT DENGAN PANTAS

Perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini. Inilah rahsia mudah untuk melangsingkan badan anda!.

BANTU ANDA JADI LEBIH LANGSING

Perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan. Ianya berfungsi membakar lemak secara semulajadi untuk melangsingkan tubuh dan badan ANDA secara berkesan dan selamat.

MENGHILANGKAN STRETCH MARKS

Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

produk bakar lemak yang terbaik krim kuruskan badan yang dipercayai losyen kuruskan badan untuk melangsingkan badan dengan cepat dan berkesan

KELEBIHAN-KELEBIHAN S Body Cream Sebagai Losyen Kuruskan Badan Yang Paling Best Untuk ANDA Guna Untuk Membakar Lemak Tubuh:

  1. Memecahkan & membakar lemak dengan pantas
  2. Menghilangkan selulit & melangsingkan badan dengan berkesan
  3. Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat
  4. Melangsingkan badan dan mencantikkan bentuk badan
  5. Menegangkan kulit ANDA
  6. Melembut dan menyegarkan kulit
  7. Membuang lebihan angin dalam badan
  8. Melegakan ketidakselesaan senggugut
  9. Melegakan sakit-sakit sendi
  10. Kuruskan peha, perut, pinggul, lengan dan lain-lain kawasan tubuh berlemak
  11. Terbaik buat mereka yang dalam berpantang yang ingin kurus selepas bersalin cara selamat.
  12. Rahsia mereka yang boleh kurus dengan cepat seawal 5 hari sahaja.
INGIN TEMPAH S BODY CREAM ?
Hubungi Saya Sekarang : 012-707 1981
( Call / SMS / Whatsapp )

TESTIMONI

” Thanks, Wawa rasa Wawa dah jumpa la produk kuruskan peha Wawa ni. Setakat sekarang ni Wawa sgt puashati “Wawa, Kota Tinggi

” Bang S Body Cream ini memang best lah bila guna sebelum bersukan.. Rasa best je bila berpeluh. Harapnya proses bakar lemak badan sy berjalan dengan baik la! Sy ikut panduan Abg suruh minum air lebih tu “Adnan, Rawang

” Ana pilih S Body Cream ini sbg produk bakar lemak untuk melangsingkan badan Ana setelah Akak sedara rekemenkan! Dia dah berjaya lost 10kg tau.. guna dah nak habis 3 btl dah.. Haha “Ana, Senawang

” TQ Paksu, sy rasa dah berjaya kuruskan peha, lengan dan perut sy setelah sy amalkan krim kuruskan peha ini & melakukan senaman mudah ringkas yang Paksu share tu. Memang bermanfaat untuk sy. TQ Paksu sekali lagi “Shamila, Kuantan

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

produk bakar lemak badan yang terbaik terbukti dijamin berkesan mujarab dan terbaik

CIRI-CIRI S Body Cream (SBC) Sebagai Produk Langsingkan Badan Yang Terbaik :

  1. Bebas dari PARABEN dan bahan kimia yang berbahaya
  2. Kesan serta merta
  3. Tidak melekit
  4. Tidak terlalu panas
  5. Wangi
  6. Mudah digunakan
  7. Suci dan halal

CARA PENGGUNAAN S Body Cream :

Sapu secukup losyen kuruskan badan ini dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen kuruskan dan langsingkan badan ini dua kali sehari selepas mandi.

krim kuruskan badan produk melangsingkan badan terbaik membakar lemak dengan berkesan dan pantas

S Body Cream juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher. Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.

Tindak balas losyen kuruskan dan langsingkan badan ini akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air panas. Pada ketika ini, rasa panas losyen kuruskan dan langsingkan badan akan lebih dirasai.

Bagi pengguna pertama kali, anda dinasihatkan untuk memulakan dengan kadar yang sedikit dahulu bagi membiasakan diri dengan produk ini.

Berikut adalah panduan cara sapu Losyen Kuruskan Badan ini

s body cream produk melangsingkan badan membakar lemak dan kuruskan badan yang terbaik

S body Cream boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt). Losyen kuruskan badan ini akan merangsang dan mempercepatkan proses bakar lemak badan ANDA.

Sapu S body Cream untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan. Ini kelebihan dan fungsi tambahan selain untuk kuruskan dan langsingkan badan ANDA dengan berkesan.

pantas membakar lemak singkirkan selulit melangsingkan badan dengan cepat dan berkesan

S Body Cream Dijamin selamat dan mendapat pengitirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia : NOT150402768K

NOTA :
Untuk ibu hamil, elakkan kawasan perut dan pinggang manakala buat ibu menyusui bayi, elakkan bahagian kulit yang boleh tersentuh bayi kerana kulit mereka sensitif dan losyen kuruskan dan langsingkan badan ini juga panas.

INGIN TEMPAH S BODY CREAM ?
Hubungi Saya Sekarang : 012-707 1981
( Call / SMS / Whatsapp )

pengguna gembira dapatkan kuruskan badan dan membakar lemak dengan berkesan

pengguna happy berjaya kuruskan badan melangsingkan badan dan membakar lemak dengan berkesan guna s body cream

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

pengguna puashati dengan s body cream terbaik membakar lemak dan melangsingkan tubuh

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

bagaimana cara kuruskan dan melangsingkan badan juga membakar lemak badan dengan cepat dan pantas

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

rahsia kuruskan badan dan bakar lemak dengan cepat pantas dan berkesan

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

cara mudah kuruskan dan langsingkan badan dengan s body cream

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

” Sy suka guna losyen kuruskan badan S Body Cream ini sebab dia mudah kering, tidak melekit & wangi. Dia memang bestlah guna di perut, peha, lengan dan kawasan tubuh yang lain untuk kita bakar lemak sebelum sy pegi workout di Gym “Amir, Kluang

” Hani baru je guna losyen kuruskan badan tu Paksu. Macam best je feeling dia. Hani suka! Thanks Paksu. Servis pantas & cekap “Hani, Cheras

” Kwn dah banyak dah guna macam-macam jenis losyen kuruskan badan ni.. Tetapi terus terang kwn katakan kwn serasi la dengan krim kuruskan badan ni. Pada kwn S Body Cream ini memang krim kurus yang terbaik la “Wadi, Ulu Tiram

” Paksu minggu depan Aida gaji tau.. Aida nak beli 6 bekaslah losyen kuruskan badan tu.. 3 Aida nak pakai, 3 lagi Aida nak bagi hadiah kat best friend Aida. Dia nak kawen tu tengah bulan nanti. Harapnya usaha Aida ni dpt la tolong best friend Aida bakar lemak badan dia. Dpt tolong dia turun 5kg pun jadilah. Ameen “Aida, Ipoh

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

INGIN TEMPAH S BODY CREAM ?
Hubungi Saya Sekarang : 012-707 1981
( Call / SMS / Whatsapp )

________

Ayuh.. Jangan Tunggu Lagi..
Buat Pesanan ANDA Sekarang Juga !!

Hadiahkan Juga Buat Tersayang Atau Dengan Sesiapa Sahaja !!

Mereka Pasti Berterimakasih Kepada ANDA Nanti..

Jangan Ragu Lagi

S Body Cream, Krim Kuruskan Badan Yang Paling Berkesan & Sangat Laris Jualannya..

Jualan Mencecah 1000 Unit Hanya Selepas 14 Hari Pelancarannya..

Menarik Kan?

Kini Belian Ulangan & Tempahan Sentiasa Meningkat

Anda Pasti Untung & BERJAYA KURUSKAN BADAN DENGAN S BODY CREAM INI

JUGA ADA HADIAH BONUS

laman-vvip

ISTIMEWA LAMAN VVIP UNTUK BANTU ANDA BAKAR LEMAK, KURUS & LANGSINGKAN BADAN DENGAN BERKESAN !!

LAMAN VVIP UNTUK PEMBELI akan diberikan!!

[ Video 20 Panduan Senaman Mudah Kuruskan Peha & Pinggul, Video 25 Panduan Senaman Mudah Di Rumah Buang Dan Bakar Lemak Perut Serta Hilangkan Masalah Perut Buncit, Video 5 Senaman Mudah Menggunakan Kerusi Sahaja Untuk Membakar Lemak Di Perut, Peha & Pinggul Dan Lain-Lain]

APA TUNGGU LAGI

JANGAN BERLENGAH LAGI

LAMBAT ANDA RUGI

ORDER SEKARANG JUGA

beli krim kuruskan badan yang terbaik dan paling berkesan mujarab

HARGA S BODY CREAM (SBC)

HARGA ASAL RM110

______

BEST OFFER!! 

ANDA JIMAT BANYAK!! KINI HANYA

6 BOTOL RM330 – Jimat RM330

3 BOTOL RM180 – Jimat RM150

2 BOTOL RM130 – Jimat RM90

1 BOTOL RM70

JANGAN BERLENGAH LAGI.. ORDER SEKARANG JUGA!!

PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA

UNTUK HARGA PENGEDAR HUBUNGI PAKSU YA !! TKASIH

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun-maybank-untuk-beli-s-body-cream-untuk-melangsingkan-badan

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

guna-cimb-untuk-beli-produk-bakar-lemak-terbaik

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila WHATSAPP maklumat-maklumat berikut ke 0127071981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Haji Kamaruddin Haji Hamdan, No 7, Kemajuan 17, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, RM330, 6 BOTOL SBC, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

produk-kuruskan-badan-untuk-melangsingkan-badan-menggunakan-poslaju

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap Whatsapp 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

produk-bakar-lemak-terbaik-dibungkus-kemas-dan-rapi

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini


Gel Kembali Dara

gel kembali dara

Gel Kembali Dara

Mempunyai faraj yang ketat bukan sahaja memberi manfaat untuk mempunyai kehidupan seks yang lebih baik tetapi terdapat banyak masalah kesihatan lain yang berkaitan dengannya dari segi fizikal dan mental. Ia telah diperhatikan bahawa wanita yang mempunyai faraj yang ketat cenderung mempunyai tahap keyakinan yang lebih tinggi berbanding dengan wanita yang farajnya longgar ini adalah kerana wanita juga sedar bahawa lelaki suka mengadakan hubungan seks dengan wanita yang mempunyai faraj ketat sehingga mereka cenderung untuk menambahkan keyakinan diri mereka. Wanita yang faraj longgar cenderung mempunyai lebih banyak peluang untuk mendapat masalah lemah kawalan kencing dan juga masalah bau faraj yang tidak menyenangkan serta menimbulkan masalah pasangan semakin kurang perasaan ingin menjalankan hubungan seks. Jadi dalam artikel ini marilah kita lihat beberapa cara di mana faraj boleh diketatkan supaya wanita boleh menikmati seks yang bermakna serta terhindar daripada sebarang penyakit yang melibatkan faraj. Di antara cara mengetatkan faraj yang efektif adalah melalui pembedahan ataupun produk krim memperketatkan faraj seperti gel kembali dara.

faraj longgar punca pergaduhan

Cara pembedahan merupakan cara yang paling berkesan untuk mengetatkan faraj sehingga kehamilan anda yang seterusnya terjadi. Masalah dengan pembedahan ini adalah kosnya mencecah berpuluh ribu ringgit jadi tidak semua orang mampu untuk pergi menjalankan pembedahan untuk itu dan selalu akan ada komplikasi yang terlibat apabila anda melibatkan diri dengan pembedahan. Wanita di Asia telah meraih manfaat yang kaya dengan manfaat khasiat herba semulajadi untuk meningkatkan kehidupan seksual mereka. Pada masa lalu dengan kedatangan orang globalisasi di barat, mereka telah mengetahui sifat-sifat penyembuhan herba semulajadi yang menyebakan mengapa lebih ramai orang beralih kepada penggunaan ubat-ubatan herba . Sekiranya faraj longgar terdapat beberapa herba seperti lidah buaya dan manjakani yang agak berkesan dalam mengetatkan faraj. Herba-herba ini diproses ke dalam bentuk krim, gel dan semburan dan digunakan di kawasan faraj yang menjadikan faraj lebih ketat sehingga 40 peratus dalam hanya masa 15 minit penggunaan. Bukan sahaja krim ini membuatkan vagina menjadi lebih ketat tetapi mereka juga membantu menghilangkan bau vagina yang tidak menyenangkan dan bertindak sebagai pelincir semula jadi. Ia juga telah mendapati bahawa penggunaan biasa selama 2 hingga 3 bulan membantu dalam mengetatkan faraj.

pembedahan ketatkan faraj

Gel kembali dara Vidara Perfect Serum merupakan produk terbaik dalam mengetatkan kembali faraj anda. Cara penggunaannya dimulakan dengan melumurkan beberapa titik Vidara Perfect Serum dihujung jari, sapukan bahagian hujung jari dalam seinci ke bahagian dalam faraj dan ratakan di sekeliling bibir faraj selama 15 saat. Pastinya, selepas menggunakan Vidara Perfect Serum, faraj anda akan semakin merapat dan ketat.

cara penggunaan Vidara Perfect Serum

Diharapkan agar penjelasan tentang gel kembali dara ini memberikan info dan manfaat yang berguna buat para pembaca.

Produk Berkesan Untuk Ketatkan Faraj

produk-berkesan-untuk-ketatkan-faraj

Produk Berkesan Untuk Ketatkan Faraj

Setiap wanita jauh di dalam hatinya menginginkan faraj yang ketat dan sentiasa dalam bentuk sepanjang hidupnya tetapi proses penuaan adalah terikat untuk mengambil bahagian pada badan dan faraj adalah tidak terkecuali dan ia adalah salah satu bahagian badan yang paling cepat menjalani proses penuaan kerana ia menjadi longgar dalam umur awal tiga puluhan. Masalah terbesar dengan faraj longgar adalah bahawa perasaan penembusan hampir tidak berhasil dan meninggalkan pasangan berasa tidak berpuas hati dan dalam jangka masa panjang keadaan ini boleh menyebabkan masalah keinginan yang rendah untuk menjalankan hubungan seks dan kadang-kadang masalah lain dalam hubungan juga boleh berlaku. Wanita yang mempunyai faraj yang longgar juga cenderung mempunyai lebih banyak peluang untuk mengalami bau faraj busuk dan masalah kencing inkontinen. Untuk mengetatkan vagina terdapat pada asasnya tiga kaedah iaitu pembedahan, rawatan herba dan senaman. Walaupun pembedahan adalah prosedur yang sangat mahal dan semua orang tidak mampu untuk pergi untuk itu dan terdapat latihan membantu dalam mengetatkan faraj serta produk berkesan untuk ketatkan faraj.

produk-berkesan-untuk-ketatkan-faraj

Pada masa kini, krim mengetatkan faraj telah mendapat populariti yang besar di kalangan wanita kerana mereka bebas dari kesan sampingan dan harga yang sangat berpatutan. Krim ini digunakan 20 minit sebelum hubungan seks dan membuat faraj lebih ketat hampir 30 peratus sekali gus meningkatkan perasaan penembusan dan membuatkan hubungan seks lebih menyeronokkan. Selain itu, terdapat latihan kegel atau senaman otot lantai pelvik yang kebanyakannya menumpukan perhatian kepada proses bersantai dan pengecutan otot pelvis dengan itu mengukuhkan mereka ke dalam tempoh masa tertentu dan secara automatik membuatkan faraj lebih ketat. Cara terbaik untuk mengetatkan vagina dengan cepat adalah yang paling mungkin melalui penggunaan krim herba bersama-sama dengan bersenam secara tetap. Dua cara ini akan membantu vagina kembali ke dalam bentuk menjadi lebih ketat sama seperti pada tahun-tahun remaja anda.

otot pelvis

Di antara produk berkesan untuk ketatkan faraj yang agak popular pada masa kini adalah produk Vidara Perfect  Serum.  Kandungan herba seperti manjikani dan lidah buaya telah digunakan secara aktif di Asia bagi mengetatkan faraj dan herba ini membantu aliran darah meningkat ke kawasan yang disapu dan dapat membantu melepaskan estrogen yang menjadikan faraj lebih ketat dan membuatkan hubungan seks lebih menyeronokkan. Herba-herba ini dijadikan gel dan jika mereka kerap digunakan maka ia dapat mengetatkan faraj secara kekal  dan apa yang lebih penting herba-herba ini dapat menghilangkan bau faraj dan membantu mengubati masalah libido rendah.

vidara perfect serum ketatkan faraj

Akhir kata, diharapkan agar artikel tentang produk berkesan untuk ketatkan faraj iaitu Vidara Perfect Serum mampu memberikan sedikit sebanyak manfaat buat para pembaca dan para pengguna. Selamat mencuba.

Bagaimana Ketatkan Faraj Dengan Mudah

vidara-perfect-serum

Bagaimana Ketatkan Faraj Dengan Mudah

Vagina adalah kawasan yang sensitif dan menjaganya agar tetap sihat perlu diambil perhatian bagi semua wanita. Terdapat keseimbangan bakteria sihat di dalam faraj dan pada tahap ini dengan mudah boleh terganggu. Ia juga adalah perkara biasa yang menimbulkan sedikit pelepasan yang membantu untuk mengekalkan kawasan faraj agar kekal bersih dan bebas daripada bakteria berbahaya. Apabila tahap pH di kawasan vagina terganggu ramai wanita akan mengalami kegatalan, membakar dan juga jangkitan. Ramai wanita terutamanya selepas melahirkan anak farajnya akan berasa longgar dan ia adalah benar bahawa melahirkan anak dapat melonggarkan otot faraj anda dan lantai pelvik sehingga 50 peratus dan akibatnya ramai wanita semakin kurang sensasinya semasa melakukan hubungan seks. Kunci untuk membawa kembali geseran yang diperlukan untuk mempunyai seks yang hebat adalah latihan faraj mudah. Bersalin dan melahirkan anak biasanya memberi kesan kepada otot pelvik yang membawa kepada kehilangan dinding faraj dan mengurangkan aktiviti seksual. Terdapat pengurangan dalam tahap seksual jika anda mempunyai faraj longgar. Jadi, untuk mendapatkan semula kepuasan yang hilang dari segi hubungan seksual para wanita perlu membuat mencari cara bagaimana ketatkan faraj dengan mudah.

bagaimana-ketatkan-faraj-dengan-mudah

Anda boleh mengetatkan faraj anda dengan mencuci faraj anda dengan larutan amla yang dihancurkan dengan air yang direbus dan sejuk. Terus lakukan ini setiap hari dan anda akan lihat perbezaannya. Kuatkan otot faraj anda dengan melakukan senaman kegel. Senaman kegel yang melibatkan penguncupan faraj, pegang ia untuk seketika dan akhirnya melepaskannya, lakukan senaman kegel sekurang-kurangnya 12 kali sehari. Kon faraj juga boleh membantu dalam mengetatkan faraj anda dimana kon faraj ini adalah peranti yang perlu dimasukkan ke dalam faraj dan biarkan ia bertahan. Masukkan kon yang paling ringan dalam faraj bagi membiarkan otot faraj itu bertahan. Gantikan kepada kon yang lebih berat apabila anda berjaya menggunakan kon yang ringan dan ini perlu dilakukan sekurang- kurangnya dua kali sehari selama kira-kira 15 minit bagi setiap sesi.

senaman-kegel-ketatkan-faraj

Di antara cara bagaimana ketatkan faraj dengan mudah yang semakin popular dan mudah digunakan masa kini salah satunya ialah dengan menggunakan produk Vidara Perfect Serum. Fungsi utama Vidara Perfect Serum ini adalah dapat merapatkan keintiman wanita, merangsang keinginan untuk bersama dan bertindak sebagai Anti-Septik.  Ianya boleh digunakan pada bil-bila masa sahaja dan disyorkan diguna sebelum bersama dengan pasangan untuk lebih menikmati hubungan seks. Cara penggunaannya ialah lumurkan beberapa titik Vidara Perfect Serum di bahagian hujung jari, sapukan hujung jari anda lebih kurang seinci ke dalam bahagian faraj dan dalam masa 5 minit dinding vagina akan semakin merapat dan menjadi sempit.

vidara-perfect-serum

Diharapkan agar artikel tentang bagaimana ketatkan faraj dengan mudah ini mampu memberikan manfaat buat para pembaca.

Serum Pengetat Vagina

serum-pengetat-vagina

Serum Pengetat Vagina

Adakah faraj anda longgar daripada biasa? Adakah tubuh badan anda memalukan anda dan adakah anda mengelak daripada melakukan hubungan intim dengan pasangan anda disebabkan oleh hal tersebut. Jika anda mempunyai faraj longgar yang menyebabkan anda berasa sedar diri dengan tubuh badan anda dan membuatkan anda tidak menikmati hubungan seks, maka anda perlu lakukan sesuatu mengenainya. Jika anda mengalami masalah ini dan masalah-masalah yang berurusan dengan tubuh badan anda maka anda perlu lakukan perubahan. Anda berhak untuk berasa gembira dengan badan anda dan menjadi bangga dengan itu. Lebih penting lagi, anda perlu mempunyai kehidupan seks yang bahagia dan sihat dan pastinya anda akan mahu menjadi semakin intim dengan pasangan anda. Ini semua adalah perkara-perkara yang penting bagi seorang wanita dan membuatkan wanita berasa lebih baik. Jika anda ingin merasa baik lagi maka anda perlu melakukan beberapa perubahan.

suami-isteri-bergaduh

Salah satu cara yang terbaik untuk mengetatkan otot faraj anda adalah dengan menggembirakan diri sendiri. Melancap sebenarnya boleh memberi keajaiban pada otot jauh di dalam dinding vagina. Sebab ia berfungsi dengan baik adalah kerana otot ini dapat bersenam bagi mencapai klimaks. Anda tidak perlu memberi tumpuan sepenuhnya kepada otot ini kerana ia berlaku secara semulajadi. Semua yang anda perlu lakukan adalah fokus dalam menyenangkan diri anda dan seluruh kehendak kerja akan mengikut alirannya. Sudah tentu ini adalah sesuatu yang anda tidak boleh lakukan setiap masa dan jika anda sedang mencari hasil yang cepat, anda mungkin perlukan  satu lagi pilihan. Jangan takut kerana masih ada pilihan untuk anda. Senaman kegel sangat bermanfaat untuk peremajaan faraj dan mereka sangat mudah dilakukan. Kegels menyebabkan otot PC jauh di dalam dinding vagina dan otot ini akan benar-benar ketat apabila anda melakukan senaman dengan cara yang betul. Anda boleh melakukan Kegels di mana-mana sahaj dan setiap masa. Mereka begitu bijaksana dan ini adalah berita baik untuk mana-mana wanita yang tercari cari cara untuk mengetatkan faraj.

senaman-kegel-untuk-wanita

Serum pengetat vagina Vidara Perfect Serum mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar. Vidara Perfect Serum merupakan serum pengetat vagina terbaik dimana produk ini bertindak sebagai bahan aktif yang mampu memberi kekuatan kepada otot faraj bagi anda mengembalikan ia kepada bentuk asal dan seketat seperti faraj anda masih mempunyai mahkotanya. Bagi mereka yang mengalami masalah faraj longgar gara-gara melahirkan anak pastinya akan menjejaskan hubungan anda sebagai sepasang pasangan suami isteri. Jika masalah ini tidak diatasi dengan baik maka kemungkinan masalah yang lebih teruk bakal berlaku dalam rumahtangga anda.

serum-pengetat-vagina

Akhir kata, semoga artikel tentang serum pengetat vagina ini mampu memberikan solusi terbaik kepada semua masalah anda.

Kembalikan Kehangatan Malam Pertama

kembalikan-kehangatan-malam-pertama

Kembalikan Kehangatan Malam Pertama

Suatu perkahwinan yang menghadapi isu-isu konflik perlu mencari jalan penyelesaian untuk menangani masalah dalam perkahwinan mereka. Selalunya, pada masa kedua-dua pihak sedar bahawa masalah di antara mereka telah berada di tahap luar kawalan, masa yang sukar melebihi yang baik, dan hubungan berada dalam di luar kawalan lingkaran ke bawah. Pada ketika ini, ia menjadi semakin jelas bahawa beberapa jenis perubahan diperlukan tetapi sering kali pasangan tidak tahu bagaimana untuk menyelesaikan konflik di antara mereka dan ini adalah di mana bantuan daripada kaunselor perkahwinan terlatih benar-benar boleh memberikan jalan penyelesaian. Dengan mencari bimbingan untuk membantu konflik yang terjadi antara anda dan pasangan anda sebenarnya adalah pilihan yang amat bijak, terpuji dan penyayang untuk dilakukan. Ia menunjukkan bahawa anda tidak bersedia untuk melalui proses perceraian atau bahawa anda hanya akan mengabaikan hubungan yang patah.

kembalikan-kehangatan-malam-pertama

Isu-isu dalam perkahwinan sering kali boleh diselesaikan dengan bantuan profesional yang terlatih dn salah satu sebab untuk ini adalah bahawa anda menerima bimbingan daripada seseorang di luar tekanan emosi perkahwinan itu. Mereka boleh melihat perkara yang lebih spesifik dan menunjukkan kawasan konflik antara anda dan pasangan yang anda mungkin tidak sedar. Ini adalah bantuan yang besar kerana seringkali apabila perkahwinan anda mempunyai masalah, anda tidak sanggup untuk benar-benar mendengar apa yang pasangan anda beritahu. Anda tidak dapat melihat kebenaran di sebalik kata-kata mereka dan oleh itu tidak dapat membuat perubahan yang perlu untuk memperbaiki hubungan anda. Dengan nasihat perkahwinan dan bimbingan seorang kaunselor perkahwinan anda mungkin boleh mendengar sesuatu yang berbeza dan menyedari buat kali pertamanya apa yang isu-isu yang terjadi dalam perkahwinan anda. Kembalikan kehangatan malam pertama anda dengan memastikan kehangatan sensasi berterusan. Kehangatan dalam hubungan suami dan isteri adalah penting. Anda perlu menjaga keintiman hidup untuk melakukan perhubungan. Tanpa keintiman, hubungan itu tidak lagi ada makna yang anda boleh pertimbangkan dalam hidup kerana ia membosankan. Jika anda merasakan bahawa anda sudah kehilangan keintiman dalam perkahwinan anda, maka anda perlu membuat satu usaha untuk memikirkan sesuatu yang boleh anda lakukan untuk menjaga keintiman anda dan pasangan.

suami-isteri-perlukan-bimbingan

Cara lain untuk kembalikan kehangatan malam pertama adalah dengan menggunakan produk Vidara Perfect Serum.  Produk ini amat sesuai bagi mengembalikan semula mahkota anda di mana faraj seseorang wanita akan semakin longgar selepas berkahwin ataupun selepas melahirkan anak. Kandungan herba semulajadi yang diformulasi untuk menghasilkan produk ini mampu untuk para wanita mengetatkan semula faraj mereka bagi mendapatkan semula kembali keintiman yang didambakan bersama pasangan anda.

produk-vidara-perfect-serum

Semoga artikel tentang kembalikan kehangatan malam pertama ini mampu memberikan info yang cukup bermanfaat buat para pembaca.

Cara Sempitkan Faraj Selepas Bersalin

Cara Sempitkan Faraj Selepas Bersalin

Cara Sempitkan Faraj Selepas Bersalin

Sebuah kehidupan seks yang sihat adalah hak semua manusia tetapi malangnya tidak ramai orang dapat menikmatinya disebabkan masalah kelonggaran faraj. Faraj longgar bermakna bahawa terdapat peningkatan diameter faraj dan organ-organ dan oleh itu mempunyai sokongan yang kurang dan prolaps akibat fungsi sfinkter dibiarkan tidak cekap dan oleh itu beberapa orang mengalami kencing inkontinen dan pengalaman kebocoran apabila mereka ketawa atau batuk. Keadaan faraj yang santai boleh membuatkan ia sukar bagi seorang wanita untuk mendapatkan kepuasan dari segi seksual kerana kekurangan geseran yang menghalang dan mengurangkan sensasi. Ia bukan sahaja memberi kesan kepada wanita tetapi juga buat pasangannya. Terdapat begitu banyak faktor yang boleh membawa kepada masalah faraj longgar dengan mereka yang berada di bahagian atas senarai yang melahirkan anak, perubahan hormon, penuaan, latihan berat, nada otot miskin dan obesiti atau berat badan berlebihan. Nasib baik, jika anda mengambil berat tentang faraj anda, terdapat beberapa pilihan yang anda boleh gunakan untuk mengetatkan ia kembali dan memperbaiki kehidupan seksual anda.

Cara Sempitkan Faraj Selepas Bersalin

Di antara cara sempitkan faraj selepas bersalin adalah dengan peranti Biofeedback. Lantai pelvik dan otot vagina akan diperbaiki kedudukannya dengan meletakkan sensor A ke dalam faraj dan ia dapat memastikan bahawa kontraksi yang betul dicapai semasa latihan dan oleh itu mereka bekerjasama dengan mensasarkan kawasan lantai pelvik. Cara kedua adalah dengan senaman Kegel. Ia adalah pilihan yang paling disyorkan untuk wanita yang mempunyai keperluan untuk mengetatkan otot faraj. Latihan adalah mudah dan ia bekerja pada otot lantai pelvik, apa yang anda perlu lakukan adalah berehat dan lihat kesannya. Ia boleh dilakukan dengan menggunakan alat-alat yang membantu seperti kon faraj dan bola yang dimasukkan sebelum melakukan senaman. Satu lagi kaedah yang hebat dengan membuat otot bekerja ketika membuang air kecil dengan membebaskan dan menahan air kencing selama yang anda boleh sebelum melepaskannya lagi. Anda mungkin tidak mendapat keputusan yang lebih cepat, tetapi otot akan menjadi ketat seiring dengan masa.

alat peranti biofeedback

Kita akan membincangkan tentang suatu produk iaitu Vidara Perfect Serum dimana ia adalah salah satu lagi cara sempitkan faraj selepas bersalin yang diyakini memberikan kesan yang terbaik buat para penggunanya. Produk ini memberikan laluan vagina sebanyak 300% dan pastikan ibu-ibu yang masih berpantang benar-benar suci dari sis darah haid ataupun nifas sebelum menggunakan produk ini kerana dikhuatiri ia akan memerangkap sisa-sisa darah. Caranya mudah sahaja dimana anda cuma perlu lumurkan beberapa titik Vidara Perfect Serum di hujung jari, sapukan hujung jari anda seinci ke dalam faraj dan ratakan di sekeliling bibir faraj selama 15 saat. Dalam masa 5 minit dinding vagina akan semakin merapat dan menjadi sempit.

produk vidara perfect serum

Oleh itu, diharapkan agar artikel tentang cara sempitkan faraj selepas bersalin ini mampu memberi info yang bermanfaat dan lengkap untuk dijadikan rujukan para pembaca.

 

Ketatkan Faraj Macam Anak Dara

ketatkan faraj anda

Ketatkan Faraj Macam Anak Dara

Vagina adalah ciptaan yang menakjubkan. Ianya terdiri daripada tisu-tisu, otot dan mempunyai lapisan membran mukus. Walaupun vagina mungkin kelihatan seperti organ yang biasa-biasa, kedua-dua lelaki dan wanita amat terpesona dengan fungsinya. Bukan sahaja kerja faraj untuk melakukan hubungan seks, tetapi ia juga berfungsi sebagai saluran kelahiran untuk kehidupan baru. Ada yang berkata, dengan penggunaan faraj akan melalui kehidupan lain dan kadang-kadang ini boleh menyebabkan faraj diguna pakai. Inilah sebabnya mengapa anda dan lain-lain ramai yang bertanyakan soalan seperti “Bagaimana seorang wanita boleh mengetatkan faraj”. Jika anda berurusan dengan masalah faraj yang longgar, anda tidak perlu bimbang lagi. Anda masih mempunyai harapan kerana terdapat pilihan yang berbeza bagi setiap orang yang mencari jalan penyelesaian dan anda mempunyai keupayaan untuk memilih pilihan yang tepat untuk anda.

ketatkan faraj macam anak dara

Salah satu pilihan yang paling popular untuk mengetatkan faraj sekarang adalah vaginoplasty. Vaginoplasty telah meningkat popular sejak sepuluh tahun yang lalu dan angka tersebut  tidak akan menunjukkan penurunan pada bila bila masa. Wanita amat teruja kerana dapat ketatkan faraj macam anak dara kembali. Peningkatan ini semakin meningkat bukan sahaja kerana lebih banyak pendedahan mengenai proses pembedahan, tetapi juga kerana ramai doktor yang melakukan pembedahan ini berjaya mereka lakukan dengan kejayaan yang membanggakan dan mereka mampu untuk mendapatkan hasil yang lebih baik dan seterusnya menyebabkan mereka melihat peningkatan jumlah rujukan. Walaupun vaginoplasty membenarkan wanita mendapat tetapan yang hampir serta-merta bagi masalah faraj longgar, anda perlu bertanya jika ada apa-apa risiko untuk prosedur ini. Seperti mana-mana pembedahan, pastinya akan ada risiko yang bakal dihadapi. Terdapat masalah pendarahan dan komplikasi lain di tapak insisi dan pembedahan lebih lanjut perlu dijalankan. Bilangan masalah yang rendah dan ramai wanita melihat risiko bilangan masalah yang rendah berbanding dengan pulangan ke atas pelaburan mereka.

vaginoplasty

Cara lain untuk ketatkan faraj macam anak dara adalah dengan menggunakan produk yang dijual di pasaran dan di antara produk yang bakal dibincangkan ialah produk Vidara Perfect Serum. Produk Vidara Perfect Serum ini dirumus khas dengan bahan bahan semulajadi tanpa kesan sampingan merbahaya dan diyakini tidak akan memberi kesan merbahaya kepada para pengguna. Serum ini merupakan serum pengetat Miss V terbaik dan bertindak sebagai bahan aktif yang mampu memberi kekuatan kepada otot dan sel Miss V untuk mengembalikan vagina anda kepada bentuk yang asal. Produk ini dihasilkan dengan 5 herba utama terpilih seperti mas cotek, kacip fatimah dan manjakani yang mampu memberikan kesan efektif dan bau yang harum kepada miss V anda.

produk vidara perfect serum

Semoga artikel tentang ketatkan faraj macam anak dara ini mampu menyelesaikan segala kerunsingan para wanita di luar sana. Semoga berjaya dan selamat mencuba.

Bagaimana Cara Sempitkan Faraj

bagaimana cara sempitkan faraj

Bagaimana Cara Sempitkan Faraj

Wanita masa kini mencuba banyak cara untuk mengetatkan kembali faraj mereka. Mereka sering tidak selesa dan sedar diri bahawa pasangan mereka berfikir bahawa faraj terlalu longgar atau terlalu besar. Walau apapun yang berkenaan, semakin ramai wanita berjumpa dengan doktor mereka untuk cuba memikirkan cara-cara untuk mengetatkan organ wanita mereka. Ia merupakan suatu kepercayaan yang diketahui bahawa faraj yang lebih ketat lebih bermakna untuk keseronokan seksual bagi kedua-dua pihak semasa melakukan persetubuhan atau hubungan seks dan kebanyakan wanita merasakan bahawa pasangan mereka akan lebih bahagia jika mereka mempunyai faraj lebih ketat kerana geseran dan tekanan akan membenarkan seorang lelaki untuk mendapatkan lebih banyak keseronokan. Faraj biasanya menjadi longgar selepas melahirkan dimana faraj terbuka semaksimum mungkin untuk membolehkan bayi keluar melalui saluran kelahiran dan lebih kerap lagi regangan ini tidak akan kembali kepada normal dan faraj akan menjadi longgar. Di antara cara yang mudah bagaimana cara sempitkan faraj ini adalah melalui senaman kegel.

cara sempitkan faraj

Jenis senaman ini adalah senaman pelvik yang mengetatkan faraj wanita untuk sekali lagi dan tidak bimbang tentang masalah faraj longgar lagi. Latihan ini dipanggil senaman Kegels dan ia boleh dilakukan hampir di mana sahaja dan bila-bila masa. Jadi jika anda ingin mengetatkan faraj anda, anda perlu melakukan senaman ini secara konsisten dan anda akan melihat hasilnya dalam beberapa minggu. Kegels adalah benar-benar satu jalan yang sangat mudah. Semua yang anda perlu lakukan adalah mengetatkan faraj dengan memerah mereka dan berpegang selama beberapa saat kemudian lepaskan. Ini lebih tepat digambarkan sebagai cuba untuk menahan membuang air kecil. Anda boleh cuba melakukan selama ini membuang air kecil supaya anda boleh melihat bagaimana ia berfungsi, sebaik sahaja anda terbiasa, anda boleh melakukannya walaupun ketika anda membuang air kecil.

senaman kegel ketatkan faraj

Penguncupan atau sebahagian proses memerah perlu dilakukan sekurang-kurangnya 10 saat, kemudian lepaskan dan berehat. Ulangi prosedur yang sama untuk 5 minit dan cuba untuk lakukan ia sekurang-kurangnya 5-6 kali setiap hari dan anda akan melihat hasilnya dalam masa beberapa minggu. Produk ketatkan faraj adalah antara cara lain yang amat mudah untuk dilakukan bagaimana cara sempitkan faraj dengan menggunakan produk Vidara Perfect Serum. Produk ajaib ini mampu menyelesaikan masalah khususnya buat kaum wanita yang menghadapi masalah faraj longgar disebabkan luka bersalin yang agak besar kerana ianya menyebakan ramai wanita berasa tidak selesa dan kurang keyakinan diri.  Tekanan perasaan ini mampu memberi impak yang besar buat anda dan pasangan anda sehingga mencetuskan huru hara dalam kehidupan berumahtangga. Vidara Perfect Serum mampu menyelesaikan masalah anda dalam sekelip mata.

produk vidara perfect serum

Semoga artikel tentang bagaimana cara sempitkan faraj ini mampu memberikan manfaat dan info yang berguna buat para pembaca.