Bagaimana Cara Sempitkan Faraj

Wanita masa kini mencuba banyak cara untuk mengetatkan kembali faraj mereka. Mereka sering tidak selesa dan sedar diri bahawa pasangan mereka berfikir bahawa faraj terlalu longgar atau terlalu besar. Walau apapun yang berkenaan, semakin ramai wanita berjumpa dengan doktor mereka untuk cuba memikirkan cara-cara untuk mengetatkan organ wanita mereka. Ia merupakan suatu kepercayaan yang diketahui bahawa faraj yang lebih ketat lebih bermakna untuk keseronokan seksual bagi kedua-dua pihak semasa melakukan persetubuhan atau hubungan seks dan kebanyakan wanita merasakan bahawa pasangan mereka akan lebih bahagia jika mereka mempunyai faraj lebih ketat kerana geseran dan tekanan akan membenarkan seorang lelaki untuk mendapatkan lebih banyak keseronokan. Faraj biasanya menjadi longgar selepas melahirkan dimana faraj terbuka semaksimum mungkin untuk membolehkan bayi keluar melalui saluran kelahiran dan lebih kerap lagi regangan ini tidak akan kembali kepada normal dan faraj akan menjadi longgar. Di antara cara yang mudah bagaimana cara sempitkan faraj ini adalah melalui senaman kegel.

cara sempitkan faraj

Jenis senaman ini adalah senaman pelvik yang mengetatkan faraj wanita untuk sekali lagi dan tidak bimbang tentang masalah faraj longgar lagi. Latihan ini dipanggil senaman Kegels dan ia boleh dilakukan hampir di mana sahaja dan bila-bila masa. Jadi jika anda ingin mengetatkan faraj anda, anda perlu melakukan senaman ini secara konsisten dan anda akan melihat hasilnya dalam beberapa minggu. Kegels adalah benar-benar satu jalan yang sangat mudah. Semua yang anda perlu lakukan adalah mengetatkan faraj dengan memerah mereka dan berpegang selama beberapa saat kemudian lepaskan. Ini lebih tepat digambarkan sebagai cuba untuk menahan membuang air kecil. Anda boleh cuba melakukan selama ini membuang air kecil supaya anda boleh melihat bagaimana ia berfungsi, sebaik sahaja anda terbiasa, anda boleh melakukannya walaupun ketika anda membuang air kecil.

senaman kegel ketatkan faraj

Penguncupan atau sebahagian proses memerah perlu dilakukan sekurang-kurangnya 10 saat, kemudian lepaskan dan berehat. Ulangi prosedur yang sama untuk 5 minit dan cuba untuk lakukan ia sekurang-kurangnya 5-6 kali setiap hari dan anda akan melihat hasilnya dalam masa beberapa minggu. Produk ketatkan faraj adalah antara cara lain yang amat mudah untuk dilakukan bagaimana cara sempitkan faraj dengan menggunakan produk Vidara Perfect Serum. Produk ajaib ini mampu menyelesaikan masalah khususnya buat kaum wanita yang menghadapi masalah faraj longgar disebabkan luka bersalin yang agak besar kerana ianya menyebakan ramai wanita berasa tidak selesa dan kurang keyakinan diri.  Tekanan perasaan ini mampu memberi impak yang besar buat anda dan pasangan anda sehingga mencetuskan huru hara dalam kehidupan berumahtangga. Vidara Perfect Serum mampu menyelesaikan masalah anda dalam sekelip mata.

produk vidara perfect serum

Semoga artikel tentang bagaimana cara sempitkan faraj ini mampu memberikan manfaat dan info yang berguna buat para pembaca.