Teknik Rahsia Cara Atasi Hutang Banyak

Membayar hutang kepada orang yang kita berhutang hukumnya adalah wajib. Apabila kita berhutang, seharusnya kita mencatit hutang-hutang tersebut atau sekurang-kurangnya ingat jumlah hutang dan kepada siapa kita berhutang. Seterusnya kita mesti berazam dan berdoa kepada Allah moga dipermudahkan jalan untuk kita membayar hutang tersebut. Ada teknik rahsia cara atasi hutang banyak dan salah satunya kita berazam dan berdoa pada Allah agar dipermudahkan kita membayar hutang tersebut.

teknik berkesan rahsia bagaimana cara atasi hutang banyak dengan mudah

Teknik rahsia cara atasi hutang banyak ini dikongsi oleh Ameer Hisham. Bagaimana beliau dalam keadaan yang sangat sempit, dihimpit dengan hutang yang banyak dan kemudian mampu melangsaikan hutangnya yang banyak itu dengan cepat dan mudah.

Ayuh kita ikuti sedikit kisah beliau dan baca teknik rahsia beliau cara atasi hutang banyak itu!

Saya Dulu Balaci Orang

Tetapi sebelum itu, baik saya perkenalkan diri saya dan bercerita tentang kisah hidup saya ini.

Nama saya ialah Ameer Hisham. Saya sebelum ini telah melanjutkan pelajaran ke Amerika Syarikat dengan biasiswa Mara dan mengambil ijazah Computer Science and Programming.

Bagaimanapun, hanya indah khabar dari rupa. Ingatkan selepas keluar universiti dapat ijazah akan hidup senang lenang, kahwin anak beranak dan hanya tunggu duit pencen satu hari nanti.

Gaji saya sentiasa tidak cukup dari bulan ke bulan. Walaupun bekerja sebagai seorang programmer di sebuah syarikat programming aplikasi handphone, namun gaji saya sebanyak RM2,500 itu memang tidak mencukupi.

Setelah lama bekerja pun, gaji saya naik sekadar ke RM4,000 sebulan sahaja (gaji bersih masuk poket hanya RM3,000setelah tolak cukai dan KWSP) walaupun bekerja sampai ke malam. Selalu kena marah bos dan diberitahu yang perniagaan tidak untung oleh itu tidak boleh naik gaji. Padahal bos saya duit semakin banyak, bini sentiasa tambah dan girlfriend sana sini. Bos saya semakin kaya kerana hasil usaha saya. Saya pula tak ke mana.

Hidup saya sengsara dan seolah-olah hidup tiada hujung pangkal, tiada penyelesaian sahaja.

Setiap bulan, duit tak cukup jadi terpaksa berhutang kad kredit lagi. Akhirnya saya berhutang sampai ke lima kad kredit. Ada setengah kad kredit saya ambil dan terus balance transfer hutang beribu.

Satu hari saya duduk dan campur-campur semua hutang kad kredit, sudah RM100,000 saya hutang dengan semua kad kredit ini.

Makin lama makin terjerumus dalam belenggu hutang yang naik dari hari ke hari.

Rahsia beliau disini <<<<KLIK SINI>>>> menggunakan Aplikasi Duit !!

cara buat duit online mesin jana duit secara online