Cara Kuruskan Badan Paling Berkesan Dengan Air Beralkali Bermineral Tinggi

Anda mahu kuruskan badan? Dah cuba pelbagai cara tapi masih tak jalan? Haa..apa kata anda cuba cara ni pula.Cara apa? Caranya ialah dengan menggunakan air beralkali bermineral tinggi.Haa.kalau nak tahu macam mana,teruskan membaca artikel ini sehingga habis.Sebelum kita pergi kepada cara kuruskan badan paling berkesan dengan air beralakali bermineral tinggi ini,eloklah kita tahu dahulu apa yang dimaksudkan dengan air beralkali bermineral tinggi.Air beralkali bermineral tinggi ini juga lebih dikenali sebagai Concentrated Mineral Drops (CMD) yang merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral.Bagaimana ia membantu dalam menguruskan badan? Caranya ialah ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium berupaya memelihara kesihatan jantung anda.Pertama sekali,antara cara kuruskan badan paling berkesan dengan air beralkali bermineral tinggi ini ialah menggunakannya dengan cara yang betul.Cara penggunaannya ialah berat badan anda ÷ 2 = jumlah titisan yang badan anda perlukan setiap hari.Tamsilannya,jika berat badan anda ialah 60kg .Maka,60kg÷ 2 = 30 titisan dalam sehari.Titisan ini boleh dibahagikan kepada 3 sukatan untuk sehari iaitu 10 titisan pada waktu pagi,10 titisan pada waktu tengahari dan 10 titisan pada waktu malam.Setiap 10 titisan itu perlu dititik di dalam air yang mempunyai kuantiti sebanyak 500ml.

CMD Produk Untuk Kurus

Seterusnya,antara cara kuruskan badan paling berkesan dengan air beralkali bermineral tinggi yang lain ialah bagi permulaan kali pertama pengambilan air beralkali bermineral ini ialah mulakan dengan dos yg rendah iaitu sekurang-kurangnya 2-5 titis.Apabila dah serasi, tambahkan jumlah dos titis mengikut saranan seperti di atas.Air beralkali bermineral tinggi ini boleh diambil sebelum atau selepas makan kerana ia adalah zat makanan. Untuk pengambilan pada peringkat awal, disarankan mengambil selepas makan.

CMD Membekalkan Air Beralkali Kepada Tubuh

Akhir sekali, cara kuruskan badan paling berkesan dengan air beralkali bermineral tinggi yang seterusnya ialah pengambilan optimum dalam sehari adalah sebanyak 30 titisan bagi orang normal.Sekiranya anda berpenyakit, tambahkan 10 titik lagi dan akan menjadikan keseluruhan jumlah titisan 40 titik sehari.Anda juga perlu minum air yang banyak semasa pengambilan CMD untuk melancarkan proses detoksifikasi.Kesan penyembuhan bergantung kepada tahap kritikal penyakit individu.Seterusnya,penggunaan secara berterusan sehingga 21 hari akan menampakkan perubahan.Untuk kanak-kanak, cara pengambilannya adalah sama iaitu berat badan ÷ 2,
jika bayi berumur bawah 1 tahun,maka 1 titis sehari sahaja.

Kesimpulannya,jelaslah bahawa terdapat pelbagai cara kuruskan badan paling berkesan dengan air beralkali bermineral tinggi yang boleh anda praktikkan dalam kehidupan seharian.Apa yang penting hanyalah usaha anda secara konsisten untuk mencapai matlamat yang anda impikan.