ANDA ADA MASALAH GEMUK & BOROI ?

RASA MACAM ADA SPARE TAYAR DI PERUT ?

PEHA MACAM DRUMSTICK ?

LENGAN BESAR & LEMBIK ?

FAKTA ORANG GEMUK DI MALAYSIA

orang-gemuk-memerlukan-krim-bakar-lemak-yang-terbaik-untuk-kuruskan-badan

masalah-kegemukan-yang-berlaku-di-malaysia

FAKTA-FAKTA BERIKUT MENAKUTKAN KITA KAN?

JANGAN BIMBANG
TERUSKAN BACA SOLUSINYA DIBAWAH INI

Mahu tak saya share dengan ANDA produk krim bakar lemak terbaik untuk ANDA kuruskan badan dengan PANTAS & BERKESAN ?

CARA MUDAH UNTUK KURUS DENGAN CEPAT KHAS UNTUK ANDA

Rahsia Mudah Untuk Kuruskan Badan Dengan Hanya Sapu 2 Kali Sehari Sahaja !

S Body Cream (SBC) atau merupakan krim kuruskan badan yang sangat berkesan kepada ANDA lelaki dan wanita untuk menurunkan berat badan telah dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit. Ianya merupakan krim kuruskan badan yang terbaik dalam pasaran di Malaysia hari ini.

S Body Cream bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (six pax pada perut bagi pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark. Ianya juga mampu menghilangkan parut lemak lama yang ada ditubuh ANDA. Krim kuruskan badan ini merupakan krim yang sangat berkesan dan mudah untuk digunakan sesiapa sahaja. Dengan menggunakannya secara konsisten setiap hari pastinya akan menurunkan berat badan anda secara semulajadi.

S Body Cream terbaik untuk mereka yang ingin kurus selepas bersalin. Rata-rata mereka yang dalam tempoh berpantang mampu untuk kurus selepas bersalin dengan berkesan menggunakan S Body Cream ini. Ianya sangat baik untuk ANDA boleh kurus dengan cepat dan selamat.

losyen kuruskan badan membantu membakar lemak badan dan mempercepatkan melangsingkan badan

S Body Cream – Krim Kuruskan & Langsingkan Badan Yang Terbaik. Membantu Membakar Lemak Badan Dengan Cepat & Berkesan

JOM JADI KURUS DENGAN KRIM KURUSKAN BADAN YANG HEBAT INI DALAM MASA 10 HARI & KEJUTKAN JIRAN DAN RAKAN-RAKAN ANDA DENGAN BADAN BARU YANG ANDA MILIKI

Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik. Kepada mereka yang berpantang, S Body Cream ini terbaik mereka yang ingin kurus selepas bersalin untuk selesaikan masalah selulit, stretch mark, tona kulit dan masalah lemak badan berlebihan. S Body Cream membantu ANDA untuk kurus dengan cepat, selamat dan berkesan.

krim kuruskan badan terbaik losyen kuruskan badan yang dipercayai untuk membakar lemak tubuh untuk melangsingkan badan

BAGAIMANA S BODY CREAM MEMBANTU ANDA BAKAR LEMAK & LANGSINGKAN BADAN

S Body Cream Diakui Ramai Pengguna Sebagai Krim Kuruskan Badan Yang Terbaik! Ramai Pengguna Menjadikan Ianya Teman Harian Sebagai Losyen Kuruskan Badan Mereka!

MEMBAKAR LEMAK DENGAN BERKESAN 

Dengan S Body Cream ini, proses pembakaran lemak akan berlaku dalam masa 24 jam selepas krim ini disapu kepada kulit anda. Anda hanya perlu sapu krim ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan krim. Ia amat sesuai untuk wanita yang lepas bersalin dalam membantu pelangsingan tubuh yang pantas dan juga parut selepas bersalin.

Bayangkan ANDA boleh kurus dengan cara yang mudah dan berkesan. Hanya sapukan dibahagian tubuh dan biarkannya bekerja 24 jam sehari, tanpa ANDA perlu berpenat sambil ANDA menonton TV rancangan kegemaran ANDA. Sedar-sedar tubuh badan ANDA kian susut hari ke hari.. Best kan??

S Body Cream sangat terbaik untuk membantu ANDA kurus dengan cepat!

MENGHAPUSKAN SELULIT DENGAN PANTAS

Perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini. Inilah rahsia mudah untuk melangsingkan badan anda!.

BANTU ANDA JADI LEBIH LANGSING

Perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan. Ianya berfungsi membakar lemak secara semulajadi untuk melangsingkan tubuh dan badan ANDA secara berkesan dan selamat.

MENGHILANGKAN STRETCH MARKS

Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

produk bakar lemak yang terbaik krim kuruskan badan yang dipercayai losyen kuruskan badan untuk melangsingkan badan dengan cepat dan berkesan

KELEBIHAN-KELEBIHAN S Body Cream Sebagai Losyen Kuruskan Badan Yang Paling Best Untuk ANDA Guna Untuk Membakar Lemak Tubuh:

  1. Memecahkan & membakar lemak dengan pantas
  2. Menghilangkan selulit & melangsingkan badan dengan berkesan
  3. Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat
  4. Melangsingkan badan dan mencantikkan bentuk badan
  5. Menegangkan kulit ANDA
  6. Melembut dan menyegarkan kulit
  7. Membuang lebihan angin dalam badan
  8. Melegakan ketidakselesaan senggugut
  9. Melegakan sakit-sakit sendi
  10. Kuruskan peha, perut, pinggul, lengan dan lain-lain kawasan tubuh berlemak
  11. Terbaik buat mereka yang dalam berpantang yang ingin kurus selepas bersalin cara selamat.
  12. Rahsia mereka yang boleh kurus dengan cepat seawal 5 hari sahaja.
INGIN TEMPAH S BODY CREAM ?
Hubungi Saya Sekarang : 012-707 1981
( Call / SMS / Whatsapp )

TESTIMONI

” Thanks, Wawa rasa Wawa dah jumpa la produk kuruskan peha Wawa ni. Setakat sekarang ni Wawa sgt puashati “Wawa, Kota Tinggi

” Bang S Body Cream ini memang best lah bila guna sebelum bersukan.. Rasa best je bila berpeluh. Harapnya proses bakar lemak badan sy berjalan dengan baik la! Sy ikut panduan Abg suruh minum air lebih tu “Adnan, Rawang

” Ana pilih S Body Cream ini sbg produk bakar lemak untuk melangsingkan badan Ana setelah Akak sedara rekemenkan! Dia dah berjaya lost 10kg tau.. guna dah nak habis 3 btl dah.. Haha “Ana, Senawang

” TQ Paksu, sy rasa dah berjaya kuruskan peha, lengan dan perut sy setelah sy amalkan krim kuruskan peha ini & melakukan senaman mudah ringkas yang Paksu share tu. Memang bermanfaat untuk sy. TQ Paksu sekali lagi “Shamila, Kuantan

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

produk bakar lemak badan yang terbaik terbukti dijamin berkesan mujarab dan terbaik

CIRI-CIRI S Body Cream (SBC) Sebagai Produk Langsingkan Badan Yang Terbaik :

  1. Bebas dari PARABEN dan bahan kimia yang berbahaya
  2. Kesan serta merta
  3. Tidak melekit
  4. Tidak terlalu panas
  5. Wangi
  6. Mudah digunakan
  7. Suci dan halal

CARA PENGGUNAAN S Body Cream :

Sapu secukup losyen kuruskan badan ini dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti pada abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3minit. Sebaik-baiknya sapukan losyen kuruskan dan langsingkan badan ini dua kali sehari selepas mandi.

krim kuruskan badan produk melangsingkan badan terbaik membakar lemak dengan berkesan dan pantas

S Body Cream juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher. Sapuan yang nipis dengan urutan ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.

Tindak balas losyen kuruskan dan langsingkan badan ini akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air panas. Pada ketika ini, rasa panas losyen kuruskan dan langsingkan badan akan lebih dirasai.

Bagi pengguna pertama kali, anda dinasihatkan untuk memulakan dengan kadar yang sedikit dahulu bagi membiasakan diri dengan produk ini.

Berikut adalah panduan cara sapu Losyen Kuruskan Badan ini

s body cream produk melangsingkan badan membakar lemak dan kuruskan badan yang terbaik

S body Cream boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt). Losyen kuruskan badan ini akan merangsang dan mempercepatkan proses bakar lemak badan ANDA.

Sapu S body Cream untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan. Ini kelebihan dan fungsi tambahan selain untuk kuruskan dan langsingkan badan ANDA dengan berkesan.

pantas membakar lemak singkirkan selulit melangsingkan badan dengan cepat dan berkesan

S Body Cream Dijamin selamat dan mendapat pengitirafan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia : NOT150402768K

NOTA :
Untuk ibu hamil, elakkan kawasan perut dan pinggang manakala buat ibu menyusui bayi, elakkan bahagian kulit yang boleh tersentuh bayi kerana kulit mereka sensitif dan losyen kuruskan dan langsingkan badan ini juga panas.

INGIN TEMPAH S BODY CREAM ?
Hubungi Saya Sekarang : 012-707 1981
( Call / SMS / Whatsapp )

pengguna gembira dapatkan kuruskan badan dan membakar lemak dengan berkesan

pengguna happy berjaya kuruskan badan melangsingkan badan dan membakar lemak dengan berkesan guna s body cream

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

pengguna puashati dengan s body cream terbaik membakar lemak dan melangsingkan tubuh

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

bagaimana cara kuruskan dan melangsingkan badan juga membakar lemak badan dengan cepat dan pantas

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

rahsia kuruskan badan dan bakar lemak dengan cepat pantas dan berkesan

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

cara mudah kuruskan dan langsingkan badan dengan s body cream

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

” Sy suka guna losyen kuruskan badan S Body Cream ini sebab dia mudah kering, tidak melekit & wangi. Dia memang bestlah guna di perut, peha, lengan dan kawasan tubuh yang lain untuk kita bakar lemak sebelum sy pegi workout di Gym “Amir, Kluang

” Hani baru je guna losyen kuruskan badan tu Paksu. Macam best je feeling dia. Hani suka! Thanks Paksu. Servis pantas & cekap “Hani, Cheras

” Kwn dah banyak dah guna macam-macam jenis losyen kuruskan badan ni.. Tetapi terus terang kwn katakan kwn serasi la dengan krim kuruskan badan ni. Pada kwn S Body Cream ini memang krim kurus yang terbaik la “Wadi, Ulu Tiram

” Paksu minggu depan Aida gaji tau.. Aida nak beli 6 bekaslah losyen kuruskan badan tu.. 3 Aida nak pakai, 3 lagi Aida nak bagi hadiah kat best friend Aida. Dia nak kawen tu tengah bulan nanti. Harapnya usaha Aida ni dpt la tolong best friend Aida bakar lemak badan dia. Dpt tolong dia turun 5kg pun jadilah. Ameen “Aida, Ipoh

Penafian : Testimoni ini adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil adalah mungkin berbeza mengikut pengguna

INGIN TEMPAH S BODY CREAM ?
Hubungi Saya Sekarang : 012-707 1981
( Call / SMS / Whatsapp )

________

Ayuh.. Jangan Tunggu Lagi..
Buat Pesanan ANDA Sekarang Juga !!

Hadiahkan Juga Buat Tersayang Atau Dengan Sesiapa Sahaja !!

Mereka Pasti Berterimakasih Kepada ANDA Nanti..

Jangan Ragu Lagi

S Body Cream, Krim Kuruskan Badan Yang Paling Berkesan & Sangat Laris Jualannya..

Jualan Mencecah 1000 Unit Hanya Selepas 14 Hari Pelancarannya..

Menarik Kan?

Kini Belian Ulangan & Tempahan Sentiasa Meningkat

Anda Pasti Untung & BERJAYA KURUSKAN BADAN DENGAN S BODY CREAM INI

JUGA ADA HADIAH BONUS

laman-vvip

ISTIMEWA LAMAN VVIP UNTUK BANTU ANDA BAKAR LEMAK, KURUS & LANGSINGKAN BADAN DENGAN BERKESAN !!

LAMAN VVIP UNTUK PEMBELI akan diberikan!!

[ Video 20 Panduan Senaman Mudah Kuruskan Peha & Pinggul, Video 25 Panduan Senaman Mudah Di Rumah Buang Dan Bakar Lemak Perut Serta Hilangkan Masalah Perut Buncit, Video 5 Senaman Mudah Menggunakan Kerusi Sahaja Untuk Membakar Lemak Di Perut, Peha & Pinggul Dan Lain-Lain]

APA TUNGGU LAGI

JANGAN BERLENGAH LAGI

LAMBAT ANDA RUGI

ORDER SEKARANG JUGA

beli krim kuruskan badan yang terbaik dan paling berkesan mujarab

HARGA S BODY CREAM (SBC)

HARGA ASAL RM110

______

BEST OFFER!! 

ANDA JIMAT BANYAK!! KINI HANYA

6 BOTOL RM330 – Jimat RM330

3 BOTOL RM180 – Jimat RM150

2 BOTOL RM130 – Jimat RM90

1 BOTOL RM70

JANGAN BERLENGAH LAGI.. ORDER SEKARANG JUGA!!

PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA

UNTUK HARGA PENGEDAR HUBUNGI PAKSU YA !! TKASIH

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun-maybank-untuk-beli-s-body-cream-untuk-melangsingkan-badan

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

guna-cimb-untuk-beli-produk-bakar-lemak-terbaik

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila WHATSAPP maklumat-maklumat berikut ke 0127071981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Haji Kamaruddin Haji Hamdan, No 7, Kemajuan 17, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, RM330, 6 BOTOL SBC, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

produk-kuruskan-badan-untuk-melangsingkan-badan-menggunakan-poslaju

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap Whatsapp 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

produk-bakar-lemak-terbaik-dibungkus-kemas-dan-rapi

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini