Rahsia Ameer Hisham Jadi Jutawan Sekelip Mata

Allah yang Maha Bijaksana telah menurunkan ujian kepada manusia dengan tujuan agar manusia itu kembali kepada Allah dengan memperbaiki dirinya serta menambah tahap keimanan dalam diri mereka. Ujian juga adalah kayu pengukur bagi mengetahui samada seseorang itu mempunyai iman yang benar-benar berkualiti ataupun tidak sebagaimana sabda Rasulullah s.a.w yang bermaksud ” Allah pasti akan menguji salah seorang daripada kamu dengan sesuatu malapetaka seperti halnya salah seorang di antara kamu menguji emasnya dengan api. Sebahagian dari mereka ada yang berhasil keluar dari cubaan Tuhan itu bagaikan emas murni, tetapi sebahagian yang lain ada yang keluar bagaikan emas palsu yang hitam dibakar api.” Ujian Allah terdapat dalam pelbagai bentuk samada melalui nikmat kesenangan dan kekayaan serta pangkat kebesaran sebenarnya lebih mencabar daripada ujian kesusahan dan kesakitan. Ada juga manusia apabila diberi nikmat yang melimpah kepadanya lalu ia lupa dan sombong kepada Allah Taala dan ia amat berbangga diri tanpa menghiraukan keadaan sekeliling. Tetapi ketika ditimpakan kepadanya cubaan hidup maka dia akan berdoa panjang kepada Tuhan. Firman Allah yang bermaksud: ” Apabila Kami berikan nikmat kepada manusia dia berpaling dan menjauhkan diri. Tetapi bila bahaya datang menimpanya dia berdoa panjang lebar (Surah Al-Fushilat:51)”.

berdoa agar keluar dari kesempitan hidup

Aplikasi android jana duit ciptaan saudara Ameer Hisham ini mampu merealisasikan impian anda untuk menjadi seorang jutawan dan artikel ini akan mendedahkan rahsia Ameer Hisham jadi jutawan sekelip mata. Saudara Ameer Hisham adalah seorang pekerja di sebuah syarikat programming dan beliau merupakan graduan jurusan Ijazah Computer Science and Programming di Amerika Syarikat. Sebagai seorang programmer, beliau cuma mendapat gaji sebanyak RM2500 sebulan dan sememangnya jumlah itu tidak mencukupi untuk menyara diri dan keluarga dalam sebulan. Pernah pada suatu masa beliau meminta untuk dinaikkan gaji setelah agak lama berkhidmat di syarikat tersebut tetapi jumlah tersebut tersebut masih tetap tidak mencukupi sehinggakan sampai satu tahap beliau dihimpit masalah kesempitan wang. Hidup beliau cukup sengsara dan menjadi buntu untuk mencari jalan keluar daripada masalah yang melanda dirinya. Bermula hujung tahun lepas, beliau tidak dibayar gaji gara-gara syarikat tidak memperoleh keuntungan tetapi sebaliknya kod programming yang beliau cipta diguna pakai oleh bosnya tanpa beliau ketahui. Kod tersebut diolah semula kerana beliau tahu kod tersebut terdapat banyak kelemahan lalu diubah menjadi suatu aplikasi ajaib ciptaan beliau sendiri.

aplikasi duit

Rahsia Ameer Hisham jadi jutawan sekelip mata didedahkan dan ianya terbukti dengan wang pendapatan beliau yang bertubi-tubi masuk ke dalam akaun dengan hanya menggunakan aplikasi ajaib ini. Aplikasi ini mudah dan selamat digunakan dimana anda cuma perlu klik pada aplikasi ajaib tersebut dan tanpa anda sedar wang akan masuk dengan sendirinya ke dalam akaun anda. Beliau sekarang berjaya menjadi seorang jutawan dan menikmati kesenangan atas usaha yang telah beliau lakukan.

cara Ameer Hisham jadi jutawan sekelip mata

Akhir kata, semoga artikel tentang rahsia Ameer Hisham jadi jutawan sekelip mata ini mampu membuka minda para pembaca serta memberi manfaat dan info yang berguna. Selamat membaca.

 

APPS INI MENJADI RAHSIA AMEER HISHAM MENJADI SEORANG JUTAWAN. AYUH JOM GUNAKANNYA!! – KLIK GAMBAR DIBAWAH INI UNTUK INFO LANJUT

cara buat duit online mesin jana duit secara online