Apa Rahsia Jadi Jutawan Tuan Ameer Hisham

Semua orang menaruh impian untuk menjadi seorang jutawan. Jutawan yang kaya dengan wang ringgit dalam masa yang taat kepada Allah dan mengikuti contoh dari RasulNya dalam hidupnya. Hidup dalam keadaan terbelenggu dengan beban hutang, tekanan kewangan dalam hidup, dibuang kerja telah mematahkan semangat Ameer Hisham untuk bergerak maju kehadapan.

Namun apa rahsia jadi jutawan yang disimpan beliau selama ini ! Kini beliau sudah mula sedia untuk berkongsi lengkap dengan panduan apa rahsia jadi jutawan yang beliau gunakan hanya dalam masa yang singkat sahaja beliau telah berjaya. Beliau telah berjaya melangsaikan segala hutang piutang beliau. Beliau telah berjaya membeli aset dan harta untuk kehidupan keluarga.

Ikuti sedikit kisah beliau yang menjadi titik tolak yang besar yang menjadikan beliau seorang yang jutawan kini.

Saya Dulu Balaci Orang

Tetapi sebelum itu, baik saya perkenalkan diri saya dan bercerita tentang kisah hidup saya ini.

Nama saya ialah Ameer Hisham. Saya sebelum ini telah melanjutkan pelajaran ke Amerika Syarikat dengan biasiswa Mara dan mengambil ijazah Computer Science and Programming.

Bagaimanapun, hanya indah khabar dari rupa. Ingatkan selepas keluar universiti dapat ijazah akan hidup senang lenang, kahwin anak beranak dan hanya tunggu duit pencen satu hari nanti.

Gaji saya sentiasa tidak cukup dari bulan ke bulan. Walaupun bekerja sebagai seorang programmer di sebuah syarikat programming aplikasi handphone, namun gaji saya sebanyak RM2,500 itu memang tidak mencukupi.

Setelah lama bekerja pun, gaji saya naik sekadar ke RM4,000 sebulan sahaja (gaji bersih masuk poket hanya RM3,000setelah tolak cukai dan KWSP) walaupun bekerja sampai ke malam. Selalu kena marah bos dan diberitahu yang perniagaan tidak untung oleh itu tidak boleh naik gaji. Padahal bos saya duit semakin banyak, bini sentiasa tambah dan girlfriend sana sini. Bos saya semakin kaya kerana hasil usaha saya. Saya pula tak ke mana.

Makin lama makin terjerumus dalam belenggu hutang yang naik dari hari ke hari.

Hutang Bertimbun, Hidup Sengsara

Ada cerita disebalik ini yang menjadi Rahsia Jadi Jutawan yang beliau akan kongsikan. Ayuh kita baca bagaimana beliau berjaya mencipta sebuah Aplikasi Ajaib yang hanya perlu dipasang dihandphone. Kemudian Aplikasi Ajaib boleh berkerja untuk beliau bagi menghasilkan duit ribuan RM setiap hari!! Macam tak masuk akal. Tetapi hakikatnya itulah kejayaan yang dilakukan oleh seorang anak tempatan yang bernama Ameer Hisham

panduan tips teknik cara rahsia jadi jutawan ameer hisham menghasilkan aplikasi ajaib untuk jana duit setiap hari

KLIK SINIAPA RAHSIA JADI JUTAWAN AMEER HISHAM

rahsia buat duit segera cara buat duit dengan handphone android