Serum Ketatkan Faraj

Faraj longgar sering dialami oleh wanita yang mengalami menopause atau mereka yang baru-baru ini telah melalui proses bersalin. Faraj anda juga berkemungkinan menjadi longgar jika anda melakukan hubungan seks terlalu kerap. Kebimbangan tentang saiz faraj adalah perkara biasa kerana kebanyakan lelaki lebih suka faraj kecil dan ketat untuk pengalaman seksual yang lebih baik. Wanita juga mengalami sensasi seksual yang memuncak dengan faraj yang ketat sedangkan faraj longgar membawa kepada kepuasan seks yang kurang kerana geseran dikurangkan antara zakar dan faraj. Sesetengah wanita dengan faraj longgar mempunyai kepuasan seks yang lebih kecil manakala yang lain tidak dapat menikmati kepuasan seks. Oleh kerana tidak ada bahan rujukan sebagai standard atau saiz faraj yang ideal, ia adalah sukar untuk menganggarkan sama ada anda mempunyai faraj yang longgar ataupun tidak. Dinding faraj bersifat elastic dan ini menyebabkan saiz yang tepat untuk faraj tidak pernah benar-benar dapat ditentukan. Beberapa wanita percaya vagina yang lebih ketat membawa lebih keseronokan apabila melakukan persetubuhan. Terdapat tanda-tanda kebenaran dalam hal ini kerana ia bermakna lebih banyak tekanan dan geseran. Namun begitu ia juga boleh menyebabkan rasa tidak selesa untuk lelaki dan perempuan. Diameter adalah kurang daripada satu inci dan panjang akan sekitar 3 hingga 4 inci. Saiz akan berubah apabila anda bersedia untuk melakukan hubungan dan pada masa ini diameter faraj tidak sama sepanjang terowong faraj.

bersalin menyebabkan faraj longgar

Bahagian yang paling sempit adalah pembukaan faraj dan lebih luas kerana ia pergi dalam lebih mendalam. Semakin dalam ke dalam faraj anda pergi yang lebih besar garis pusat. Hujung belakang faraj biasanya mempunyai diameter 2 1/2 inci. Dinding vagina depan mempunyai panjang 2 inci dan hujung belakang adalah 3 – jadi berjumlah kira-kira 6 inci. Melahirkan boleh memberi kesan kepada faraj akibat proses pembukaan yang agak besar. Terdapat banyak cara untuk kembali mengetatkan semula faraj anda dan salah satunya ialah serum ketatkan faraj. Vidara Perfect Serum merupakan salah satu serum ketatkan faraj yang terbukti berkesan untuk kaum wanita, bagi mereka yang menghadapi masalah faraj yang longgar disebabkan selepas luka bersalin yang besar, ia akan menganggu kehidupan seharian. Masalah lain seperti kentut vagina dimana kentut vagina sering terjadi sehingga menganggu keyakinan wanita. Masalah faraj berair juga antara penyebab utama rumahtangga menjadi goyah kerana tidak memuaskan hati pasangan masing-masing. Jika tidak diatasi dengan segera, ia boleh membawa kepada masalah lain yang boleh meruntuhkan sesebuah rumahtangga.

serum ketatkan faraj

Selepas menggunakan produk Vidara Perfect Serum ini pastinya ramai wanita yang akan berpuas hati dengan hasil yang bakal mereka dapatkan dimana bahagian faraj akan semakin merapat dan ketat sehingga sukar untuk dipenatrasi. Akhir kata, semoga artikel tentang serum ketatkan faraj ini dapat merealisasikan impian wanita di luar sana untuk kembali menjadi seperti anda sebelum berkahwin. Selamat mencuba.