Serum Sempitkan Faraj

Faraj yang ketat adalah tanda belia dan keinginan seksual yang tinggi. Lelaki menikmati seks apabila pasangan mereka mempunyai faraj yang kecil dan ketat. Wanita dengan kulit faraj lebih ketat dan tisu mengalami keseronokan seksual yang lebih besar dan lebih banyak mendapatkan kepuasan seks berbanding mereka yang mempunyai faraj yang longgar. Seks yang kerap, melahirkan anak dan proses semula jadi penuaan cenderung untuk melonggarkan faraj dan mengurangkan sensasi itu. Dalam kes-kes yang jarang berlaku, seorang perempuan memang dilahirkan dengan keadaan faraj yang longgar. Anda tahu anda mempunyai faraj yang longgar jika anda merasa seperti teransang dengan memasukkan objek yang lebih besar ke dalam faraj. Faraj longgar masih terbuka walaupun anda tidak terangsang secara seksual. Jika anda tidak mengalami apa-apa tentangan walaupun anda memasukkan 3 atau lebih jari ke dalam itu tandanya anda mempunyai faraj longgar. Terdapat beberapa kaedah menyempitkan faraj kembali dan salah satunya adalah dengan senaman kegel.

serum sempitkan faraj

Senaman latihan kegel mengetatkan faraj adalah yang terbaik yang boleh membantu mengetatkan faraj anda. Senaman ini membantu anda untuk meningkatkan kekuatan dan ketegasan otot pelvik yang menyokong pundi kencing, uretra, rektum dan juga rahim. Apabila dilakukan dengan betul, senaman Kegel juga boleh merawat kencing sederhana . Anda akan melihat perbezaan yang ketara dalam kehidupan seks anda sekaligus otot faraj anda menjadi lebih kukuh dan lebih fleksibel. Senaman ini membantu mengetatkan faraj anda secara semulajadi tetapi ianya perlu dilakukan setiap hari untuk hasil yang terbaik. Mengetatkan faraj anda dengan senaman Kegel tidak menghasilkan hasil yang cepat  tetapi ianya tidak mempunyai sebarang kesan sampingan. Alat kon dan berat faraj adalah bertujuan untuk digunakan bersama-sama dengan senaman Kegel bagi penambahbaikan yang lebih besar. Kon faraj menguatkan otot lantai pelvik untuk ketegasan faraj yang lebih baik. Kon kecil peranti plastik perlu dipegang di dalam faraj dank on ini biasanya boleh didapati dalam set 5 alatan dalam berat lingkungan 20-100 gram. Mula dengan memasukkan kon yang paling berat ke dalam faraj anda dan tahan di sana selama satu minit sebelum memasukkan yang seterusnya.

senaman kegel sempitkan faraj

Cara lain yang boleh digunakan untuk mengetatkan faraj ialah penggunaan krim ataupun serum dan serum sempitkan faraj yang bakal dibincangkan ini adalah produk Vidara Perfect Serum (VPS). Khusus bagi mereka yang menghadapi masalah faraj yang longgar disebabkan selepas luka bersalin dan ianya juga akan menganggu kehidupan seharian. Masalah faraj berair juga antara penyebab utama rumahtangga menjadi porak peranda kerana tidak dapat memuaskan hati pasangan. Jika tidak diatasi dengan segera, ia boleh membawa kepada masalah penceraian kerana tidak dapat menikmati kepuasan seks yang diharapkan tidak kurang pasangan mula bermain kayu tiga kerana tidak puas diranjang. Serum sempitkan faraj VPS ini mampu menyelesaikan segala masalah anda.

cara sempitkan faraj

Diharapkan agar artikel berkaitan serum sempitkan faraj ini mampu memberikan sedikit sebanyak info yang bermanfaat buat para pembaca. Selamat mencuba.