Ubat Kuruskan Badan Paling Berkesan Iaitu Pati Ajaib

Hai semua.Kali ini,artikel ini akan mengupas isu tentang ubat kuruskan badan paling berkesan iaitu pati ajaib.Mungkin ramai yang akan tertanya-tanya apa itu pati ajaib.Haa,kalau nak tahu pati ajaib ni lebih dikenali sebagai Concentrated Mineral Drops (CMD).CMD ni apa pulak? Ia merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda.

CMD Mengandungi Mineral Yang Lengkap

Pertama sekali,ubat kuruskan badan paling berkesan iaitu pati ajaib  ini mempunyai banyak manfaat bukan sahaja boleh menguruskan badan tetapi juga ia merupakan satu jenis supplemen yang lengkap.Hal ini kerana ia terdiri daripada 8 makro-mineral iaitu (Calcium, Zinc, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium,Selenium dan Iodine) dan 68 mikro mineralnya adalah (Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Alumunium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum, Praseodymium, Lithium, Carvonate, Yiterbium.dan lain-lain).

CMD Bersifat Ionik Bantu Kuruskan Badan

Seterusnya,ubat kuruskan badan paling berkesan iaitu pati ajaib ini ialah kerana ia bersifat ionik.Ionik bererti bercas positif dan negatif.Pati ajaib ini apabila dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik dan akan memudahkan ia diserap oleh tubuh.Selain itu,pati ajaib ini juga bersifat bersih dan suci.Ia diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria.Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk yang bermakna ia bebas dari sebarang pencemaran.Bukan itu sahaja,pati ajaib ini turut bersifat alami (natural).Hal ini kerana ia bukan hasil buatan makmal dansemata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya.Tiada tambahan pewarna,pengawet,perasa tiruan. 100% alami.

Akhir sekali,ubat kuruskan badan paling berkesan iaitu pati ajaib ini ialah kerana ia lengkap dan seimbang.Hal ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.Seterusnya,pati ajaib ini adalah pekat.Kepekatannya ialah 55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.Di samping itu,pati ajaib ini juga mudah untuk digunakan.Caranya ialah hanya dititiskan dalam makanan atau minuman ataumasakan anda.Bagi dewasa 30-40 titis sehari,manakala kanak-kanak pula ialah 1 titis setiap 2kg berat badan.

Sebagai penutup,sudah terang lagi bersuluh bahawa ubat kuruskan badan paling berkesan iaitu pati ajaib mempunyai banyak manfaat terhadap kesihatan badan.